Sider

søndag den 27. januar 2013

Penne med broccoli og cherrytomat

En lækker pastaret med broccoli, cherrytomat og bacon


En super hurtig og cremet pastaret i den travle hverdag.

Ingredienser
  • 400 g broccoli
  • 300 g kogt pasta
  • 10 cherrytomater i kvarte
  • 1/4L madlavningsfløde 8 %
  • 4 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille tørret chili
  • 1 svinebouillon
  • ½ dl vand



 
Forårsløg renses og skives, hvidløg og tørret chili hakkes fint, hvorefter alle tre ingredienser steges i lidt olivenolie.
Pastapennene koges efter pakkens anvisning, men de sidste minutter koges broccolibuketterne med.

I mellemtiden tilsættes der vand, svinebouillon og fløde til forårsløgene. Lad fløden koge ind ved svag varme til den får et lidt tykkere konsistens. Smag til med salt og peber.

Når pasta og broccoli er kogt vendes det i fløden sammen med de kvarte cherrytomater og lad det simre sammen i et par minutter. Server straks med et drys mozzarella eller parmesan og en skive brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar